Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023

Gösterim: 1131

BİLDİRİ ÇAĞRISI

Bildiri özetleri Türkçe, İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinde yazılmalıdır. Lütfen bildiri özetlerinin  "bildiri özeti gönder" butonuna tıklanarak bildiri özeti gönderme sistemi üzerinden gönderilmesi gerektiğini unutmayınız.

** Bildiri özeti gönderme sistemine girdikten sonra lütfen "bildiri gönder" bağlantısına tıklayıp özetinizi göndermeniz için gerekli bilgileri doldurun. Bildiri özeti gönderme sistemi kullanıcı dostudur.

 

E-posta yoluyla gönderilen bildiri özetleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Bildiri özeti gönderiminde yaşanabilecek herhangi bir aksaklık için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 

 

** Yazarlar, özetlerini gönderdikten sonra 14-16 gün içinde özetlerinin değerlendirme sonuçlarını alacaklardır. 

 

Özet Formatı

Özetler Türkçe, İngilizce, Fransızca veya Almanca olarak düzgün bir şekilde yazılmalıdır. Uygulama odaklı özetlerde çalışmanın amacı, yöntemi ve sonuçları açıkça belirtilmelidir. Teorik odaklı özetlerde ise çalışmanın amacı ve teorik yönleri açıkça belirtilmelidir. Özetler 200-300 kelime arasında olmalıdır. Özetlerde yazar(lar)ın ad(lar)ı, e-posta adres(ler)i veya bağlı oldukları kuruluşlar yer almamalıdır. Lütfen özetiniz için 3 ila 5 anahtar kelime yazın. 

 

ÖNEMLİ! Kongre sadece çevrimiçi (online) gerçekleştirilecektir.

 

Not: Sunum, bildiri özetinin yazıldığı dilde yapılmalıdır. Sunumculara sözlü sunum için 15 dakika verilecek ve ardından 5 dakikalık tartışma (soru-cevap) oturumu yapılacaktır. Bir yazar kongreye en fazla iki bildiri gönderebilir.