Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023

Gösterim: 1687

YAYIN

1. Kongrede sunulmak üzere kabul edilen bildiri özetleri editörden geçecek ve Bildiri Özetleri Kitabında ISBN ile yayınlanacaktır. 

          Bildiri Kitabı Yazım Kılavuzu ve  İngilizce Stil Kılavuzu

*** Katılımcılara kolaylık sağlamak amacıyla tam bildirilerini ISBN ile kongre bildirileri e-kitabında yayınlatma seçeneği sunmak istiyoruz. 

Bildiri Kitabı Aralık 2023'te yayınlanacaktır. Kongre Bildirileri E-Kitabında yayınlanmak üzere makale hazırlama kılavuzu için lütfen bu bağlantıya tıklayın.

 

2. Katılımcılar ayrıca tam metinlerini Journal of Academic Studies in World Languages, Literatures and Translation (WOLLT) dergisinde yayınlanmak üzere gönderebilirler. Dergi, MLA Uluslararası Bibliyografyada indekslenmektedir. Derginin gelecek sayısı Aralık 2023'te yayımlanacaktır. 

NOT: Dünya Dilleri, Edebiyatları ve Çeviri Akademik Çalışmalar Dergisinde (WOLLT) yayımlanmak üzere gönderilen tam metinler, dergi Yayın Kurulu tarafından onaylandıktan sonra en az iki hakem tarafından incelenecektir.

Tam metin hazırlama kılavuzu için lütfen bu bağlantıya tıklayın.

3. Seçilen tam metinler, Yayın Kurulu tarafından kabul edildikten ve en az iki hakemin kör hakemlik sürecinden geçtikten sonra Aralık 2023'te uluslararası e-kitap bölümleri olarak yayınlanacaktır.